Informe TIMSS

Estudi Internacional de Tendències en Matemàtiques i Ciències

 

Crèdits: IEA

L’informe TIMSS de l’Associació Internacional per a l’Avaluació del Rendiment Educatiu (IEA, per les seves sigles en anglès) és una avaluació internacional de matemàtiques i ciències dirigida a l’alumnat de 4t i 8è grau1 que es realitza de manera periòdica cada quatre anys.

 

Amb aquesta avaluació no sols és possible determinar fins a quin punt l’alumnat de cada país participant domina els conceptes i procediments de matemàtiques i ciències
programats en els currículums d’educació primària i del primer cicle d’educació secundària, sinó que permet obtenir informació comparativa sobre el rendiment de l’alumnat entre els diferents països. Així mateix, aquest estudi també proporciona dades sobre els contextos d’aprenentatge d’aquestes matèries, la qual cosa resulta especialment rellevant per a la formulació de polítiques educatives.

 

Accedir a l’informe (espanyol)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.