Informe 2022 sobre l’estat del sistema educatiu. Curs 2020-2021

El Consejo Escolar del Estado presenta l’Informe 2022 referit al curs escolar 2020‑2021. En l’exercici de les seves funcions, aquest òrgan de participació de la comunitat educativa en la programació general de l’ensenyament i d’assessorament al Govern, ha elaborat i fa públic aquest document en el qual es recullen i valoren diversos aspectes sobre l’estat i situació del sistema educatiu en aquest curs.

 

L’elaboració d’aquest Informe ha estat possible gràcies a l’efectiva participació de tots els Consellers i Conselleres. Aquesta participació, al costat de la col·laboració, el sentiment de pertinença al Consejo i el compromís d’enteniment mutu han guiat el quefer diari dels qui componen aquest òrgan col·legiat.

Amb aquest esperit s’ha aprofundit en el mecanisme d’incorporació de les propostes de millora de l’informe anual, formulades i consensuades pel Ple del Consejo, potenciant el Consejo Escolar del Estado com a referent en l’àmbit educatiu per la seva aportació descriptiva, basada en el tractament d’informació rigorosa i veraç procedent de fonts oficials, i el seu caràcter propositiu.

En aquesta edició s’han introduït nous continguts, com els que aporten informació considerada d’interès sobretot tipus de consells escolars, o el mapa de la participació, elaborat amb la col·laboració de la Junta de Participació dels Consells Escolars Autonòmics, que inclou els Consells Escolars Municipals.

Informe 2022 completo

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.