Informe 2020 sobre l’estat del sistema educatiu

Una vegada més, el document conté aspectes rellevants del conjunt d’Administracions educatives, els professionals de l’educació i altres agents públics i privats que desenvolupen funcions de regulació, finançament i prestació de serveis per a garantir el dret a l’educació a Espanya, així com les mesures i accions que s’implementen en aquest sentit.

 

En aquesta ocasió el contingut s’ha enriquit amb aportacions de «L’èxit en l’educació primària i secundària. estudi comparat» i, tenint en compte el context actual del sistema educatiu, s’ha introduït l’epígraf «Recursos i serveis de la societat de la informació i la comunicació» que conté dades referents a l’equipament i ús de les tecnologies en les llars i els centres educatius.

La publicació finalitza amb un capítol de caràcter propositiu que inclou recomanacions orientades a la millora del sistema educatiu, realitzades i acceptades pels membres del Consell.

Igual que en l’edició anterior, en aquesta ocasió també es publica «Dades i principals indicadors del sistema educatiu espanyol. Resum de l’Informe 2020».

Accedir a l’informe complert

Resum de l’informe

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.