Informe 2020 sobre l’estat del sistema educatiu

Una vegada més, el document conté aspectes rellevants del conjunt d’Administracions educatives, els professionals de l’educació i altres agents públics i privats que desenvolupen funcions de regulació, finançament i prestació de serveis per a garantir el dret a l’educació a Espanya, així com les mesures i accions que s’implementen en aquest sentit.

 

En aquesta ocasió el contingut s’ha enriquit amb aportacions de «L’èxit en l’educació primària i secundària. estudi comparat» i, tenint en compte el context actual del sistema educatiu, s’ha introduït l’epígraf «Recursos i serveis de la societat de la informació i la comunicació» que conté dades referents a l’equipament i ús de les tecnologies en les llars i els centres educatius.

La publicació finalitza amb un capítol de caràcter propositiu que inclou recomanacions orientades a la millora del sistema educatiu, realitzades i acceptades pels membres del Consell.

Igual que en l’edició anterior, en aquesta ocasió també es publica «Dades i principals indicadors del sistema educatiu espanyol. Resum de l’Informe 2020».

Accedir a l’informe complert

Resum de l’informe

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.