Informe 2023 sobre l’estat del sistema educatiu. Curs 2021-2022

Amb la finalitat de facilitar possibles recerques diacròniques, l’Informe 2023 manté l’estructura d’edicions anteriors. A més, incorpora diverses novetats. En la part descriptiva s’ha introduit nova informació, entre la qual destaca l’elaboració d’un apartat sobre el seguiment de l’Objectiu 4 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 de Nacions Unides; els resultats d’Espanya en l’Estudi Internacional de Progrés en Comprensió Lectora PIRLS 2021; la Llei orgànica 3/2022, de 31 de març, d’ordenació i integració de la Formació Professional; o les dades sobre l’escolarització de les nenes i nens ucraïnesos desplaçats al nostre país per motiu del conflicte bèl·lic.

Edita: Secretaría General Técnica. Centro de Publicaciones. Ministerio de Educación, Formación Profesional y Deportes.

Proposat pel Consejo Escolar del Estado.

Redacció: Encarna Cuenca Carrión, Jesús Jiménez Sánchez, Carmen Martínez Urtasun, Antonio S. Frías del Val, Juan Francisco Gutiérrez Jugo, M. Almudena Collado Martín, Miguel Ángel Barrio de Miguel, Raquel González-Albo Arévalo, M.ª José Sendra Llorens, M.ª Mercè Claramunt Diego, María Penela García y Andrés Ajo Lázaro.

Maquetació digital i tratament gràfic: M. Almudena Collado Martín y Raquel González-Albo Arévalo.

Accedir a l’informe complet

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.