Enquesta a docents sobre el batxillerat (Fundació Episteme)

Prop del 80% de professors de secundària opina que els continguts haurien de prevaldre sobre les competències

 

El Batxillerat s’ha convertit recentment en un tema central de debat educatiu. Una enquesta realitzada telemàticament per la Fundació Episteme a un univers d’aproximat 1.200 docents d’ensenyament secundari a Catalunya mostra que prop del 80% (77.1 %) opina que l’ensenyament basat en continguts serveix per assolir un millor aprenentatge, mentre que només un 22,5 % considera millor l’educació per competències.

 

Enquesta sobre el Batxillerat (2)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.