PISA 2018

Aquesta edició de PISA, les dades de la qual van recollir-se el 2018 i donada a conèixer el 3 de desembre de 2019, se centra en la competència lectora en entorn digital. A més, s’ha avaluat el rendiment en matemàtiques i ciències, on la mitjana espanyola ha descendit considerablement.

 

L’informe PISA, presentat per l’OCDE avalua el rendiment en matemàtiques, ciències i lectura (els resultats d’Espanya en aquesta última no s’han fet públics per decisió de l’OCDE després de la polèmica aixecada). Totes les comunitats autònomes han participat amb mostra ampliada.

Accedir a l’informe espanyol

Accedir a l’informe internacional (en anglès)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.