Fòrum Episteme dedicarà un nou seminari virtual (webinar) per abordar el nou batxillerat proposat per la LOMLOE. Hi comptarem amb tres crítics docents que valoraran pros i contres en un debat obert a tothom. Serà el dimecres 24 de febrer a les 18:30 hores. El registre és gratuït i les places limitades. Reserva la teva plaça i participa!

 

La nova LOMLOE comporta canvis en el Batxillerat, que s’organitzarà en matèries comunes, de modalitat i optatives. Correspon a les comunitats l’ordenació de les matèries optatives. El Govern també fixarà les condicions en les quals l’alumnat pugui realitzar el Batxillerat en tres cursos. El professorat de cada matèria decidirà, al final del curs, si l’alumne o alumna ha aconseguit els objectius i ha aconseguit l’adequat grau d’adquisició de les competències corresponents.

Sobre aquests aspectes i més, relacionats amb el nou batxillerat, presentem un nou seminari virtual a Fòrum Episteme.

Per a debatre sobre aquest tema, comptarem amb tres ponents de la docència.

 

Apunta’t aquí al nostre proper webinar o clica damunt de les imatges.

El registre és gratuït i les places limitades.
T’esperem!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.