Fa més de trenta anys que la LOGSE, Ley Orgánica del Sistema Educativo, va ser aprovada i promulgada pel govern del PSOE l’any 1990. Encara que va ser derogada l’any 2006 per la LOE, Ley Orgánica de Educación, després de la LOGSE van arribar: la LOPEG (1995), LOCE (2002), LOE (2006), LOMCE (2013) i LOMLOE (2020). Malgrat totes elles, la LOGSE ha quedat marcada per a molts com a la matriu determinant que va canviar el sistema educatiu a tot l’estat espanyol.

 

Des de la Fundació Episteme volem abordar el que aquesta llei significa avui dia i per això comptarem amb un dels seus membres redactors, el Doctor en Història Moderna i Catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona Joaquim Prats, amb la intervenció i debat posterior del Doctor en Història, professor i escriptor Josep Oton. Serà el dimecres, 24 de març a les 18:30 hores.

Per assistir cal registre previ aquí (gratuït)

 

Oradors:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.