«Batxillerat: la veu dels docents»

PRIMERA ENQUESTA AMB LES OPINIONS DEL PROFESSORAT

 

• Josep Otón Secretari de la Fundació Episteme. Llicenciat en Geografia i Història. Doctor en Història. Catedràtic d’Història d’Ensenyament Secundari. President de l’Associació de Catedràtics d’Ensenyaments Secundaris de Catalunya. Escriptor

• Héctor Yela Enginyer informàtic. Professor de Matemàtiques. Mentor digital Departament Educació Catalunya Pla d’Educació Digital de Catalunya. Diplomatura Ciències Empresarials. Màster formació del professorat ESO, Batxillerat, FP i EOI – Universitat Politècnica de Catalunya.

• Andreu Navarra Doctor en Filologia Hispànica, professor i escriptor. Docent de secundària i professor d’Història de la Cultura Contemporània a la Universitat Oberta de Catalunya. Autor de Devaluación continua. Informe urgente sobre alumnos y profesores de secundaria i diverses obres assagístiques i narratives. D’aparició imminent el seu últim llibre ‘Prohibido aprender’, Anagrama (2021).

Modera: Eva Serra, assessora de comunicació de la Fundació Episteme.

Fòrum en format seminari virtual “webinar” celebrat el dimecres 26 de maig de 2021.

Accés als resultats de l’enquesta

 

 

APARICIONS A PREMSA:

Catalunya Vanguardista (03/05/2021)

COPE (04/05/2021)

SEGRE (04/05/2021)

EUROPA PRESS (11/05/2021)

MAGISTERIO (11/05/2021)

ÉXITO EDUCATIVO (11/05/2021)

LA VOZ DE GALICIA (24/05/2021)

DIARI ARA (06/08/2021)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.