Webinar: Matemàtiques «emocionals» o Matemàtiques «emocionants»?

Es poden reformular les Matemàtiques des d’una perspectiva de gènere? El Ministeri d’Educació dirigit per Pilar Alegría vol donar un «sentit socioemocional» a l’assignatura de Matemàtiques amb la intenció de fomentar el “benestar dels alumnes amb una perspectiva d’igualtat”. Però, quines conseqüències educatives se’n deriven?

 

El pròxim dimecres, 13 d’octubre a les 18:30 h Fòrum Episteme dedica un nou webinar sota el títol: Matemàtiques emocionals o Matemàtiques emocionants? on s’abordarà aquesta nova iniciativa de la LOMLOE de la mà de dos experts matemàtics:

REGISTRE GRATUÏT AQUÍ

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.