Comencem un 2022 educatiu amb molts interrogants, sobretot per l’afectació de la pandèmia en els centres escolars (alumnes i professors), després de dos anys de Covid-19. Fòrum Episteme vol dedicar el pròxim seminari virtual a «L’Educació en temps de Pandèmia», que tindrà lloc, el dijous, 27 de gener a les 18:30h.

 

En aquesta ocasió, en format tertúlia-entrevista amb la participació de Teresa Cambra, inspectora d’Educació, Josep Maria Gayolà, professor de Matemàtiques i Xavier Massó, catedràtic d’Ensenyaments Secundaris i escriptor. Anàlisi de la incidència, presencialitat vs virtualitat o el model seguit en la gestió política educativa, seran alguns dels aspectes a tractar. (Acte en català).

Des d’aquest enllaç pots fer la teva inscripció de manera gratuïta, o bé cliclant damunt les imatges:

 

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.