Las Humanidades frente a la cursilería educativa

Fòrum Episteme presenta «Las Humanidades frente a la cursilería educativa», amb el doctor en filosofia i escriptor Enrique Gómez León, qui recentment acaba de publicar Mamotretos y armatostes. Presentación del cursifacha (Varia Editio, 2022) un llibre tan ple de sentit de l’humor com de profunditat d’anàlisi. Amb ell i al costat de la intervenció de Xavier Massó Aguadé, catedràtic de filosofia i escriptor, conversarem el pròxim dimecres 26 d’abril a les 18.30 hores.

 

Les Humanitats no estan de moda en els sistemes educatius. Més aviat al contrari, la seva progressiva retirada dels plans d’estudi o la seva marginalitat argumentada a partir de la «innovació», el «competencial», l’«ocupabilitat»… esdevenen un dels majors contrasentits educatius: donar l’esquena a saber qui som i d’on procedeixen les nostres arrels culturals.

Però, Hi ha una cosa més cursi que la renúncia als propis senyals d’identitat de la cultura i de la tradició educativa occidental? Els actuals poders pedagògics així li ho han proposat.

Estarem encantats de comptar amb la seva assistència i participació que pot reservar de manera gratuïta en aquest enllaç o clicant sobre les imatges:

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.