«De l’especialitat als àmbits». Aspectes jurídics i no tan jurídics

El 18 d’abril va publicar-se en el BOE el Real Decreto de Especialidades que afecta tant a Secundària, com Batxillerat, FP i ensenyaments de règim especial. Aquesta mesura emmarcada en la LOMLOE afecta al programa de “diversificació curricular” que va ensorrant progressivament l’especialitat. Però, què pot fer l’especialista (el professor de Secundària) davant una imposició normativa d’aquesta naturalesa?

 

Per a accedir al webinar clica damunt la imatge:

• Felipe de Vicente. Llicenciat en Filosofía. Doctor en Història. Funcionari del cos de Catedràtics d’Ensenyament Secundari, especialitat Geografia i Història (1984-2016). Professor d’Història Econòmica d’Espanya, Universitat Barcelona (1987-2002). Conseller Titular del Consejo Escolar del Estado pel grup de personalitats de reconegut prestigi. Vicepresident de la Fundació Episteme.

• Ignasi Fernández Daroca. Llicenciat en Filología anglogermánica. Llicenciat en Dret. Traductor jurat alemany-català-espanyol. Catedràtic del cos de Secundària, especialitat anglés. Professor d’anglés a Secundària. Professor associat d’alemany a URV cursos 2000 a 2002. Advocat exercent des de 2001. Vocal de la Fundació Episteme.

Modera: Eva Serra, directora executiva de la Fundació Episteme.

Fòrum en format seminari virtual “webinar” celebrat el dimecres, 31 de maig de 2023.

Idioma: Català.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.