Webinar: «Contra el pedagogismo», amb Alberto Royo

«Contra el pedagogismo» és l’al·legat d’Alberto Royo a favor del saber com a eix d’un sistema educatiu que aspiri a l’emancipació real del ciutadà i garanteixi uns coneixements sòlids i un ensenyament eficaç, rigorós i perdurable per a tots, al marge de modes, interessos, inèrcies o autocomplaences. És una crida a la resistència activa contra l’emblanquiment del pedagogisme i la conversió del coneixement en un article de luxe, a l’abast d’uns quants.

 

El pròxim 28 de juny, a les 18:30 hores, Fòrum Episteme dedicarà un webinar amb el seu autor, Alberto Royo i la participació de Xavier Massó, president de la Fundació Episteme i escriptor.  Serà un plaer comptar amb la seva assistència.

Per a reservar assistència pot fer-ho a través d’aquest enllaç o clicant damunt la imatge. El registre és gratuït:

 

 

 

 

 

 

 

 

Alberto Royo @profesoratticus

Titulat superior en Guitarra Clàssica pel Conservatori de Música de Saragossa, la seva ciutat natal, Royo va continuar la seva formació en la Escola Luthier d’Arts Musicals de Barcelona. Posteriorment es va llicenciar en Història i Ciències de la Música per la Universitat de La Rioja.

Com a intèrpret, va ser 2n premi en el Torneig Internazionale di Musica (Roma) i finalista en el Concurs Permanent de Joventuts Musicals (Granada). Ha actuat a Espanya, Itàlia, Països Baixos, República Democràtica del Congo i Costa d’Ivori. Ha gravat el disc de música contemporània Mistúra (Delícies Discogràfiques, 2004) i és autor d’un monogràfic dedicat a la guitarra (RDM Editorial, 2011) i coautor del llibre El valor cultural de la música (Thomson Reuters Aranzadi, 2016).

El 2004 va accedir per oposició al Cos de Professors d’Ensenyament Secundari. Com a escriptor, ha publicat Contra la nueva educación (2016), La sociedad gaseosa (2017), Cuaderno de un profesor (2019), Breviario antipedagogista (2022), tots ells publicats per Plataforma Editorial, i el recent títol que presentarem en aquesta xerrada Contra el pedagogismo (2023, Editorial Letras inquietas). Aquesta obra es troba a la venda en Amazon i en PayPal.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.