«Contra el pedagogismo»

«Contra el pedagogismo» és l’al·legat d’Alberto Royo a favor del saber com a eix d’un sistema educatiu que aspiri a l’emancipació real del ciutadà i garanteixi uns coneixements sòlids i un ensenyament eficaç, rigorós i perdurable per a tots, al marge de modes, interessos, inèrcies o autocomplaences. És una crida a la resistència activa contra l’emblanquiment del pedagogisme i la conversió del coneixement en un article de luxe, a l’abast d’uns quants.

 

Per a accedir al webinar clica damunt la imatge:

 

Alberto Royo. Titulat superior en Guitarra Clàssica pel Conservatori de Música de Saragossa. Formació a l’Escola Luthier d’Arts Musicals de Barcelona. 2n premi en el Torneo Internazionale di Musica (Roma) i finalista del Concurs Permanent de Joventuts Musicals (Granada). Ha actuat a Espanya, Itàlia, Països Baixos, República Democràtica del Congo i Costa d’Ivori. Professor de música i escriptor.

• Xavier Massó. Llicenciat en Filosofia i en Antropologia Social i Cultural. Catedràtic d’Ensenyaments Secundaris per l’especialitat de Filosofia. President de la Fundació Episteme. Autor del llibre, El fin de la educación (Akal, 2021) i coautor de La educación cancelada (Sloper, 2022).

Modera: Eva Serra, directora executiva de la Fundació Episteme.

Fòrum en format seminari virtual “webinar” celebrat el dimecres, 28 de juny de 2023.

Idioma: castellà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.