El fum perjudica seriosament l’educació

El fum, com a metàfora del pedagogisme constructivista, és també un ingredient enganyós, voluble, fraudulent i insubstancial que impregna la nostra societat. Tal com es cola i permeabiliza en els ciutadans, ho fa inevitablement en l’educació.

 

Les polítiques educatives no són alienes al context social i per a analitzar-lo, Fòrum Episteme comptarà amb el periodista i escriptor Juan Soto Ivars. A l’acte telemàtic, titulat «El fum perjudica seriosament l’educació», s’analitzarà el desprestigi de la ironia, la cultura de la cancel·lació, la censura, el paper de les xarxes socials i el pacte de silenci educatiu que esquerra i dreta exerciten des de fa dècades.

La trobada serà el Dimecres, 27 de setembre a les 18.30 hores. L’assistència és gratuïta, previ registre. Les persones registrades poden enviar les seves preguntes i participar en directe.

Per a realitzar la inscripció, clicar damunt la imatge:

Juan Soto Ivars @juansotoivars (Águilas,1985). És fill d’un professor de secundària especialitzat en Biologia i d’una psicòloga.

Escriu regularment a El Confidencial i ha publicat en diverses revistes, com l’extinta Tiempo, Yorokobu, Madriz, BCN Week, Primera Línia, Ethics, Vice, 5W, El Mon d’Ahir, El Cultural. El seu recorregut per premsa ha passat també per El Periódico de Catalunya amb seccions fixes d’opinió; El País de las tentaciones i Papel de El  Mundo. També és tertulià/opinador en mitjans de ràdio i televisió a més d’oferir xerrades i conferències.

Com a assagista ha publicat La casa del ahorcado (2021), Arden las redes (2017) i Nadie se va a reír (2022). També un llibre d’articles, Un abuelo rojo y otro abuelo facha (2016).

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.