«El humo perjudica seriamente la educación»

Les polítiques educatives no són alienes al context social. Webinar de Fòrum Episteme amb el periodista i escriptor, Juan Soto Ivars, titulat: «El humo perjudica seriamente la educación». S’analitza el desprestigi de la ironia, la cultura de la cancel·lació, la censura, el paper de les xarxes socials i el pacte de silenci educatiu que esquerra i dreta exerciten des de fa dècades.

 

Per a accedir al webinar clica damunt la imatge:

 

Juan Soto Ivars. Periodista i escriptor. El seu últim llibre es titula Nadie se va a reír (2022), una crítica social sobre la falta d’ironia i la, cada vegada més condemnada, llibertat d’expressió. També és tertulià/opinador en mitjans de ràdio i televisió a més d’oferir xerrades i conferències. .

Modera: Eva Serra, directora executiva de la Fundació Episteme.

Fòrum en format seminari virtual “webinar” celebrat el dimecres, 27 de setembre de 2023.

Idioma: castellà.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.