PANTALLES I ADOLESCÈNCIA. Què ens diu la psicologia?

El passat desembre coneixíem la nova regulació, atesa la proposta del Consejo Escolar del Estado -amb el vist i plau del Ministeri d’Educació i del Departament d’Educació- sobre la restricció del mòbil als centres educatius: prohibit portar-lo per als alumnes de Primària i tenir-lo apagat en horari lectiu per als de Secundària, tret d’algunes excepcions.

Aquesta mesura arribava després de la publicació dels preocupants informes PISA. Però, què diuen els diferents estudis no només relacionats amb la baixada del rendiment acadèmic sinó també sobre els efectes nocius dels dispositius en la salut mental dels menors?

Per tal d’abordar aquesta temàtica, el dijous, 29 de febrer, entrevistem al psicòleg clínic i Doctor en Psicologia, Francisco Villar a Fòrum Episteme. Coordinador del programa d’atenció a la conducta suïcida en el menor de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i autor dels llibres: Morir antes de suicidio, Prevención en la adolescencia i Cómo las pantallas devoran a nuestros hijos, tots dos publicats per l’editorial Herder.

La cita serà, com sempre, a les 18:30 hores i les inscripcions gratuïtes per aquells que desitgin assistir es poden reservar aquí o clicant damunt les imatges.

6 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.