«PISA: A DEBAT»

Transcorreguts més de quatre mesos des de la publicació de  l’últim l’informe PISA continuen en l’aire les grans preguntes sobre els seus resultats. Autoritats educatives, agents socials, docents, famílies i analistes presenten diferents punts de vista sobre com millorar la preparació acadèmica dels nostres estudiants. Examinar les causes, encertar amb un bon diagnòstic i prescriure les receptes adequades passa necessàriament per la necessitat d’obrir debats en profunditat amb experts.

Amb aquesta finalitat, Fòrum Episteme presenta «PISA: A DEBAT», una trobada telemàtica que comptarà amb la participació de la política, docent i exconsellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (2010-2016) Irene Rigau, i el filòsof, pedagog i escriptor, Gregorio Luri.

La cita serà el dimecres, 24 d’abril a les 18.30 h. i les inscripcions gratuïtes per a aquells que desitgin assistir es poden reservar aquí o clicant damunt les imatges.

Irene Rigau. Llicenciada en Psicologia. Mestre de Primària i professora de Secundària i Universitat ha estat també inspectora d’Ensenyament. Ha exercit com a Diputada al Parlament de Catalunya en diverses legislatures i ocupat els càrrecs de Consellera de Benestar Social (1999-2002), Consellera de Benestar Social i Família (2002-2003) i Consellera d’Ensenyament (2010-2016).

Gregorio Luri. Doctor en Filosofia. Llicenciat en Ciències de l’Educació. Mestre de Primària i professor de Secundària i Universitat. Autor de més d’una vintena de llibres, columnista, conferenciant i fundador de l’editorial Rosamerón. Ha rebut els premis MEP (Millora la teva Escola Pública), el 2017 i la Creu de Carles III, el Noble, atorgat pel Govern de Navarra el 2020.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.