Coalició Mundial per a l’Educació COVID-19

Més de mil milions d’estudiants i joves de tot el món estan afectats pel tancament d’escoles i universitats a causa del brot de la COVID-19. La UNESCO presenta la Coalició Mundial d’Educació com una iniciativa multisectorial per a respondre a les necessitats urgents de l’educació.

 

Font: UNESCO

La UNESCO presenta la Coalició Mundial per a l’Educació amb l’objectiu d’oferir als nens i joves opcions d’aprenentatge inclusiu durant aquest període d’interrupció sobtada i sense precedents en l’educació.

La inversió en l’educació a distància hauria de servir per a mitigar la interrupció immediata causada per la COVID-19 com per a establir nous enfocaments per a desenvolupar sistemes d’educació més oberts i flexibles per al futur.

Font: UNESCO

 

Seguiment del tancament d’escoles: un mapa mundial interactiu

La majoria dels governs de tot el món han tancat temporalment les institucions educatives en un intent per contenir la propagació de la pandèmia de COVID-19.

Aquests tancaments en l’àmbit nacional estan afectant a més del 90% de la població estudiantil del món. Diversos països han implementat tancaments localitzats que impacten a milions d’estudiants addicionals.

La UNESCO està fent costat als països en els seus esforços per mitigar l’impacte immediat del tancament d’escoles, particularment per a les comunitats més vulnerables i desfavorides, i per a facilitar la continuïtat de l’educació per a tots a través de l’aprenentatge remot.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.