L’educació cinematogràfica a través del documental «En Tierra Extraña»

Una guia pràctica per a implementar activitats a l’aula

 

La plataforma European Film Factory (EFF) és una eina innovadora concebuda per a promoure l’educació cinematogràfica, ja que ofereix l’accés gratuït a un catàleg de 10 pel·lícules europees tant a professors com estudiants.

Durant aquest seminari web, els professors que han participat en el projecte EFF presentaran en espanyol les activitats educatives, basades en el documental «En Tierra Extraña», que han desenvolupat. Ens ensenyaran com implementar aquestes activitats a l’aula amb els estudiants i com utilitzar les eines de la plataforma.

Inscripcions aquí

URL: https://eun2.adobeconnect.com/eff-webinars/

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.