Webinar ‘La educación cancelada’

Tertúlia amb els dos coordinadors i escriptors del llibre La educación cancelada (Ed. Sloper, 2022), Andreu Navarra i David Rabadà, amb Joan-Carles Mèlich i Xavier Massó. Webinar amb quatre autors d’aquesta publicació ideològicament plural i educativament cohesionada. Dimecres, 19 d’octubre a les 18:30 h. a Fòrum Episteme. Inscripcions gratuïtes i obertes aquí.

 

«El coneixement s’està desarrelant del nostre sistema educatiu per mitjà d’imposicions i pseudociència. La educación cancelada es proposa començar a revertir aquesta situació a través de la reivindicació del «Coneixement Poderós». La política educativa es troba davant el mateix escull des de fa dècades.

Tots els participants en aquest llibre descriuen com la transmissió de coneixements s’ha devaluat en els nostres centres d’ensenyament

Setze experts en educació hi coincideixen, i des de geografies i ideologies diferents, sobre on es troba aquest escull. És més, tots els participants en aquest llibre descriuen com la transmissió de coneixements s’ha devaluat en els nostres centres d’ensenyament en un context que abandona als nostres futurs ciutadans, especialment als més desfavorits.

L’ascensor social que era l’educació pública ha mort i l’administració s’obnubila a valer-se d’hipòtesis educatives sense aval científic. Benvingut a aquesta proposta que aspira a escombrar, amb l’educació lògica, la demagògia pedagògica. L’educació cancel·lada no és una metàfora, és el mirall mateix de la degradació del nostre sistema educatiu». (Ed. Sloper).

 

L’acte tindrà lloc el pròxim dimecres, 19 d’octubre a les 18.30 hores. Pot realitzar el seu registre en aquest enllaç. (Registre gratuït).

La educación cancelada (ressenya)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.