Nuno Crato a Fòrum Episteme (21 de setembre)

Considerat com l’artífex del “miracle educatiu portuguès”, l’exministre d’Educació i Ciència de Portugal durant els anys 2011-2015, Nuno Crato, explicarà en el fòrum de debat telemàtic ‘Fòrum Episteme’ la importància dels continguts, l’esforç, l’exigència i l’avaluació com a bases fonamentals per al progrés educatiu en el present segle.

 

Sota el títol: «Portugal. Una reforma educativa basada en el coneixement», el matemàtic i estadístic portuguès revisarà les evidències científiques que va poder portar a terme durant el seu mandat. Crato va aconseguir un gran salt en els resultats de les proves internacionals PISA i TIMSS de l’alumnat portuguès que va situar-se per sobre de la mitjana de l’OCDE. A TIMSS, els alumnes de quart curs van aconseguir puntuacions més altes en matemàtiques que diversos països amb èxit educatiu com Finlàndia.

És autor de diversos llibres sobre temes de divulgació científica, educació i matemàtiques, i és una solvent veu en la cerca de millors models i enfocaments educatius.

La Fundació Episteme convida a totes aquelles persones preocupades pels canvis educatius a escoltar i preguntar a un dels més grans i millors experts en aquesta matèria per a reflexionar i comprovar com la reforma portuguesa va ser possible sota un model basat en el coneixement.

La cita serà el dimecres, 21 de setembre a les 18:30h. Traducció simultània portuguès-espanyol. La inscripció és gratuïta i les places limitades.

Pot reservar la seva assistència clicant aquí o damunt les imatges.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Fundació Episteme.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a Nominalia que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.